Janne är en Söderköpingskonstnär som jobbar med broderi, grafik, skulptur akvarell och torrnål.

Kerstin är en Söderköpingskonstnär som målar med olja på duk och använder en begränsad palett.

Rune Brink, född 1924, verksam i Norrköping till sin död 2013.
Per Cederbank, född 1967 jobbar med blandteknik, sparsamt figurativt i varma färger, ofta olja som blandas med textil, bladguld och strukturmaterial. Han målar på duk, papper eller skivor av skiffersten.

Peter Dahl

Peter Dahl, född 1934, är målare, grafiker, skulptör och författare. Utbildad vid Kungliga Konsthögskolan, senare i livet kom han tillbaka till skolan som professor.

Peter målar i en realistisk expressiv stil med klara färger och ett kritiskt perspektiv. Han tar upp det gamla, traditionella och förnyar det. 

Leo Dobrowsky

Leo Dobrovsky, född 1939 i Wien, välkänd för sina Söderköpingsmotiv.  Leo är en Söderköpingskonstnär som målar med akvarell och olja. 
Gert, född 1958, Söderköpingsfotograf  som har fotat i ca 40 år. Gert håller utställningar när tillfälle ges och hans foton har vunnit priser i olika tävlingar. 

Stig Erinder, född och verksam i Norrköping målar traditionella djurmotiv med akvarell.

Göran är bildkonstnär, illustratör och grafiker. Han arbetar med detaljrik realism och han skildrar skiftningar i vågspel, stenhällar, röda stugor och solglitter. 

Lennart Jirlov, född 1936, utbildad vid konstfack och Konstakademien i Florens.
Lennart är främst känd för naivistiska och färgstarka tavlor som ofta avbildar krogmiljöer.

Lars Jonsson, svensk bildkonstnär, författare och ornitolog född 1952 i Stockholm.
Hans konstnärskap präglas av passionen för fåglar och deras miljöer och han har uppmärksammats för sin förmåga att fånga ljuset. Hans målningar är träffande realistiska och skildrar fåglarnas liv.

Kristina Karlsdotter, född 1955 i Hedemora, bor numera i Norrköping. Hon är konstnär, formgivare och yrkeslärare i mode & design på gymnasienivå. Hon jobbar med olja, akvarell samt stentryckta litografier och hon fångar humor, lekfullhet och livsvisdom i sina bilder.

Anita Klein föddes i Australien 1960, har studerat vid konstskolorna Chelsea och Slade och bor nu i London och Anghiari, Italien. Hennes arbete finns i många privata och offentliga samlingar i Europa, USA och Australien, inklusive Arts Council England och British Museum.

Göran Liljeberg, född 1946, en fotograf som alltid haft en stor passion för insekter och fjärilar. För Göran är det viktigt att fånga naturen precis som den ser ut, den detaljrikedom, skärpa och färgomfång som naturen erbjuder. 

Emilia Linderholm

Emilia Linderholm, född 1975, har utbildat sig både inom klassisk sång och konst. Hennes tavlor är ofta varma espressiva färger och kretsar mycket kring kvinnan med stor inspiration från dansens och operans värld.

Lena Linderholm, född 1947, är en svensk konstnär, grafiker, keramiker och författare. Lenas motiv går i Provensals stil, är ofta färgsprakande och föreställer blommor, frukt eller trädgårdsänglar.

Riitta Hassel, född 1965, målar abstrakt konst och låter färgerna och formerna flöda 

Karl målar utan förlaga och använder ofta indiskt handgjort papper, japanska/kinesiska kalligrafipenslar och akvarellfärg som inte är gjorda för varandra för att tvinga sig själv att släppa kontrollen och leva med det oväntade.

Anders Palmér, född 1958 i Stockholm. Anders är utbildad i Köpenhamn och har studerat i Paris. Han har ateljé i Stockholm och på Gotland.

Annica målar mestadels i olja och hennes motiv kan beskrivas som naturalistisk surrealism, där vattenbubblor, äggskalsbåtar och blommor ofta dyker upp.

Inge (1944) är professionell konstnär, utbildad vid olika konstskolor samt studier för privata lärare. Han utför arbeten för offentlig utsmyckning och arbetar som lärare i konst.

Madeleine Pyk (1934) har en naivistisk och färgglad stil, ofta fångar hennes bilder humoristiska och poetiska berättelser. Madeleine har illustrerat böcker åt Barbro Lindgren och Jacques Werup och hon finns representerad på Moderna Museet.

Liisa Rinnevuo

Lisa (1972) målar storögda ansikten med positiva budskap, hon inspireras av New York-väggar, ansikten i modemagasin, växter och natur. Texterna i hennes tavlor, positiva utrop eller uppmaningar, är ofta lika viktiga som motivet. 

Sissi målar skyddsänglar och glada katter, ofta med inslag av guld och silver. Hon vill förmedla värden som är viktiga i livet: kärlek, snällhet, trygghet, glädje och lekfullhet.

Olga (1953) målar akvarell och akryl, ofta kvinnor i olika omgivningar. Olgas intresse för musik och opera återspeglas ofta i motiven.

Tino (1937), född och verksam i Italien, har varit aktiv på den internationella konstscenen i över 35 år. 

Milan Vobruba, född i Tjeckien 1934, utbildad vid konstakademien i Prag. Verksam som glaskonstnär och han har jobbat på Reijmyre glasbruk.

Sedan 1978 driver han en egen glashytta i Gusum, där han har utvecklat en egen teknik; Aleppotekniken. Han smälter samman kristallglas och resultatet är iriserande effekter som starkt påminner om antikt glas.