Oavsett om du är erfaren konstnär eller nybörjare hjälper vi dig att hitta rätt material för ditt skapande. Kom in i vår butik och låt dig inspireras.

Vi har akvarellpapper i många olika storlekar och gräng, både kallpressat och varmpressat, från exempelvis Arches, Fabriano, Canson och Metalimo. 
Du hittar både block och lösa papper med stämpel och vi hjälper dig självklart att skära ner ett ark efter dina önskemål.

Du hittar även akryl- och skisspapper i många olika utföranden hos oss.

Målardukar i 100% bomull, universalgrunderad som passar lika bra för olje-, akryl-, vinyl och vattenlöslig oljefärg.
Dukar från Dekorima har 1 cm kant och finns i alla F-storlekar upp till 116 x 89 cm.
Dukar från Reeves är 3D-dukar (3 cm kant) och finns i storlekar upp till 150x100 cm

Vi har både linneduk och bomullsduk på löpmeter, samt kilramar i många olika storlekar. Vi hjälper dig gärna att spänna upp en duk helt utifrån dina önskemål.

Hos oss hittar du ett stort utval av penslar för akvarell, olja och akryl. Vi har allt från syntet till svinborst och mårdhår.
Du hittar även praktiska penselfodral som passar för både korta och långa penslar, det skyddar dina penslar och förlänger penslarnas livslängd väldigt mycket.
Vi hjälper dig gärna att hitta rätt pensel för just dina behov.

Oljefärg av finaste konstnärskvalitet med maximal pigmentstyrka från Beckers.

Akvarellfärg av högsta konstnärskvalitet med maximal transparens från Winsor & Newton.

Akvarellfärger i halvkopp av finaste konstnärskvalitet från Winsor & Newton.

Akrylfärg av studiokvalitet från Winson & Newton. Finns i tuber om 60 ml, de mest användbara nyanserna finns även på burk om 250 ml och 500 ml, och i olika startset.